Ευχαριστήριο


Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Προβολής Κισάμου «η Γραμπούσα» 

Την Πέμπτη 6-4-2023 ολοκληρώθηκε ο μαθητικός καλλιτεχνικός διαγωνισμός με θέμα την μικρασιατική καταστροφή που αφορούσε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πρώην επαρχίας Κισάμου.Σε μια όμορφη βραδιά στο Τσατσαρωνάκειο πολύκεντρο, απολαύσαμε τα συγκινητικά έργα των παιδιών. Σε αυτή την προσπάθεια, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022, είχαμε συνοδοιπόρους με καθοριστική συμβολή στην επιτυχία του διαγωνισμού. 

Ευχαριστούμε για την βοήθεια τους, τον Δρ Ζορμπά Κωνσταντίνο, Παρασκάκη Θοδωρή ,  Παπαδημητράκη Μενέλαο, Γεωργακάκη Ελένη, Τσαντή Χρήστο, Χουρδάκη Ανδρομάχη, Στεφανάκη Κωνσταντίνα,Παναγιωτοπούλου Μέτη,Αρχοντάκη Ιωάννη,Αποστόλου Θωμά


Το Δήμο Κισάμου,το Δήμο Πλατανιά, την Ιερά μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και το Τσατσαρωνακειο πολύκεντρο,την ΕΠΟΦΕΚ,την διεύθυνση δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, τους διευθυντές των σχολείων και τους υπεύθυνους καθηγητές που βοήθησαν και παρότρυναν τα παιδιά. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και όλους όσους παραβρέθηκαν. 

Ευχαριστούμε για την δημοσιογραφική κάλυψη τον ιστότοπο ενημέρωση biskotto.gr, την εφημερίδα Νέοι Ορίζοντες,το blog sadedrepese.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νικολής Τζέγκας

"Η ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ" ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ