ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί  την Φιλαρμονική του Δήμου και της Μητρόπολης με τον άξιο και ακούραστο τιμονιέρη της κ.Σπύρο Κουτσογιαννάκη ,την εκκλησία μας με τους πατέρες Εμμανουήλ Μπαριωτάκη και Άνθιμο Μπατάκη,τον Δήμο Κισάμου,την ΕΠΟΦΕΚ, το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως, τα χορευτικά συγκροτήματα Άλκηστης Ξηρουχάκη για τον χορό και Χάρη Κουμή για την συνεργασία.
Επίσης , θερμά ευχαριστούμε τα αρτοποιεία της πόλης του Καστελλίου για τις προσφορές τους στο κέρασμα, την κ.Βιβή Αποστολάκη και την Ιταλίδα κ.Τζοβάννα για την ερμηνία στα Ιταλικα , εξηγώντας στους ξένους επισκέπτες την ιστορία του συλλόγου και τους οργανοπαίχτες Στρατή Σκαράκη (βιολί) , Νίκο Στρατάκη (λαγούτο) και Γιώργο Σκουνάκη (λαγούτο) .
  Την δεύτερη βραδιά τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο δάσκαλος του λαγούτου Χαρίλαος Γεωργίου Βλαστάκης για την προσφορά του στη Κρητική μουσική. Όλα τα παιδιά μαθητές λαγούτου μας εξέπληξαν ευχάριστα με τις ικανότητές τους.
 Ευχαριστούμε τους δασκάλους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους με τους μαθητές τους : Στρατή Σκαράκη (βιολί) και Δημήτρη Αναγνωστάκη (λύρα), καθώς και τον δάσκαλο Λευτέρη Κουμή για την υπέροχη παρουσίαση αλλά και την Λουσακιανή παρέα για τον χορό ανδρών και γυναικών .
  Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς  επικοινωνίας : Εφημερίδα Νέοι Ορίζοντες , Ράδιο Ριζίτες , ΣανΔεντρέπεσαι και όλους τους ανώνυμους που βοήθησαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων μας .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νικολής Τζέγκας

"Η ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ" ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ

Ευχαριστήριο